رئیس نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان:گزارش عملکرد اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی استان هرمزگان در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان

ذخیره تصویر


رئیس نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: بیش از 4000 نوبت بازدید از انواع واحدهای عرضه، انبارها، سردخانه‌ها، مراکز قطعه‌بندی و بسته‌بندی و کشتارگاه‌های دام و طیور صورت پذیرفت.


به گزارش هرمزگان گویا ، دکتر عباس طالبی جونقانی اظهار داشت: طی اجرای طرح تشدید نظارت‌های دامپزشکی هرمزگان در ماه مبارک رمضان و نوروز 1404، حفظ سلامت مصرف‌کنندگان و تضمین سلامت سفره غذایی یکی از اولویت های دامپزشکی می باشد .

وی افزود: اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان و ادارات شهرستانی تابعه، به‌صورت ادواری،  مستمر  و  تصادفی،  بر  کلیه  اماکن  دامی  و  صنایع  وابسته  به  دام  نظارت  بهداشتی  داشته  و  حفظ  بهداشت  جامعه  و  سلامتی  مصرف‌کنندگان، کلیه  فرآورده‌های  خام  دامی  منجمد  و  تازه  را  خط  قرمز  خود  می داند . 

 رئیس نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان بیان داشت: در  راستای  ارتقای  اهداف  ذکر  شده  و  با  توجه  به  فرا  رسیدن  ایام  ماه  مبارک  رمضان  و  تعطیلات  نوروز  سال  ۱۴۰۴،  طرح  تشدید  کنترل  و  نظارت  بهداشتی  دامپزشکی  به‌صورت  دوشیفت  کاری  از  ساعت  ۸  صبح  الی  ۱۴  و  ۱۴  لغایت  ۲۰  شب  از  تاریخ  11/۱۲/1403  لغایت  11/۰۱/1404  در  سطح  استان  به  اجرا  گذاشته  شد.

دکتر عباس طالبی عنوان کرد: این  طرح  با  تشکیل  و  ساماندهی  ۲۹  اکیپ  ثابت  و  سیار  متشکل  از  ۱۴  نفر  دکتر  دامپزشک،  ۴۵  نفر  بازرس  بهداشت  گوشت  و  ۱۲  ناظر  شرعی  اجرا  گردید.  در  این  مدت،  بیش از 4000 نوبت  بازدید و حاصل  این  بازدیدها،  ضبط  و  معدوم‌سازی بیش از 3000  کیلوگرم  انواع  فرآورده‌های  خام  دامی  غیرقابل  مصرف  بود.

همچنین،  در  طول  مدت  اجرای  طرح،  بر  کشتار بیش از  ۲500  راس  دام  سبک،  ۱300  راس  دام  سنگین و بیش از  ۲۰۰۳000  قطعه  طیور  در  سطح  کشتارگاه‌های  دام  و  طیور  استان  نظارت  به  عمل آمد که بیش از  30000  کیلوگرم  لاشه‌های  ضبطی  دام  و  طیور  نیز  معدوم  سازی  شد .

 وی افزود: این  اقدامات  نشان  دهنده  توجه  ویژه  اداره  کل  دامپزشکی  هرمزگان  به  رعایت  مقررات و الزامات  بهداشتی دامپزشکی در  تمام  مراحل  تولید،  توزیع  و  عرضه  فرآورده‌های  خام  دامی  است.

ایشان گفت: در  اجرای  این  طرح،  ۶  مورد  تخلف  بهداشتی  شناسایی  و  ضمن  تنظیم  صورتجلسه  و  تشکیل  پرونده،  به مراجع قضایی  ارجاع  شد .

فعالیت های دامپزشکی زمان و مکان نمی شناسد و همواره با افزایش نظارت به دنبال ارتقاء شاخص های بهداشتی جامعه و اطمینان مصرف کنندگان از فرآورده های خام دامی تحت نظارت مجموعه دامپزشکی خواهد بود .




مطالب مرتبط